ROOTZ Coaching & Massage is een praktijk voor gedragsverandering en ontspanningsmassage op de massagestoel of massagetafel.

Veel mensen hebben een druk en hectisch leven waarbij ze zichzelf soms voorbij lopen. Eerst zorgen wij vaak voor de naasten om ons heen, voordat wij aan onszelf denken. Bij mij kunt u terecht voor coaching omtrent gedragsverandering en leren regie te nemen in bijvoorbeeld uw eetgedrag, lifestyle, burn-out klachten, moeheid etc. Ik heb diverse NLP opleidingen afgerond, De Hormoonfactor Trainer van Ralph Moorman en een opleiding tot gedragscoach afgerond. Indien u interesse heeft, kunt u contact opnemen voor meer informatie en een intake gesprek. Dit kan ook online. Ontspanning is enorm belangrijk om goed te kunnen functioneren. Coaching en massage zijn beide een mooie en effectieve vorm om je daarbij te helpen.

Ontspanningsmassage is geschikt voor vrijwel iedereen. Veel mensen hebben een hoge spierspanning door een verkeerde of eenzijdige houding. Dit kan ontstaan tijdens je werk, verkeerd gebruik van je spieren doordat je verkeerd tilt of veel in dezelfde houding zit/werkt of door een gestresste periode in je leven. 

Masseren geeft geestelijke en lichamelijke ontspanning.

Stoelmassage geef ik voornamelijk bij bedrijven of op evenementen. Indien de wens is dat er een grote groep mensen tegelijkertijd gemasseerd wordt, werk ik samen met andere stoelmasseurs. U kunt hiervoor contact opnemen met 06 289 420 45

Voor vragen en het maken voor afspraken kunt u mij bellen of het contactformulier invullen. Dan wordt u zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Graag tot ziens,

 

Peggy Wilten

 

Uitspraak van Les Mills  “Every body tells a story!”

 

Facebook_profiel