STOELMASSAGE

Shiatsu Stoelmassage

Vanaf januari 2017 kunt u hier terecht voor Shiatsu stoelmassage. Shiatsu is een therapeutische massagestijl die door de kleding heen wordt gegeven. Kenmerkend is de zwaartekracht, stabiele druk en strekkingen tijdens deze massage. Shiatsu brengt ontspanning en gevoel van warmte. Het ondergaan van een shiatsubehandelineg is een onvergetelijke ervaring die geest en lichaam ontspant en met nieuwe energie oplaadt. Hierbij wordt vooral gewerkt met drukpunten op meridianen in uw rug. Shiatsu is een eeuwenoude massage uit Japan.

Lees meer

 

Lomi Lomi Stoelmassage

Deze massage verbindt het lichaam met de geest en de ziel. Het doel van een Lomi Lomi stoelmassage is diepe ontspanning van lichaam en geest. Op mentaal niveau kan Lomi Lomi helpen verdriet en geestelijke pijn te verlichten. Op fysiologisch niveau wordt het immuunsysteem ondersteund en gestabiliseerd. Op spiritueel niveau helpt Lomi Lomi om een staat van dieper bewustzijn te ervaren. Een Lomi Lomi stoelmassage is zeer effectief. Binnen 15 minuten zullen jouw cliënten een diepe ontspanning ervaren.

Lees meer

 

Bedrijfsmassage

Het team van BOOZT bedrijfsmassage werkt vanuit centraal Nederland en is boekbaar voor opdrachten in het hele land. Onze masseurs zijn ervaren en gekwalificeerd en leveren de zorg en persoonlijke aandacht die uw medewerker verdient.

Lees meer