ALGEMENE VOORWAARDEN & GEDRAGSCODE

 

Beste klant,

Voordat ik u een massage geef, wil ik een paar afspraken met u maken, die de massage(s) ten goede zullen komen aan ons beiden wat betreft vertrouwen en veiligheid. Wij ondertekenen beiden het formulier nadat u het gelezen hebt en mogen elkaar op de gemaakte afspraken aanspreken!

Kosten

De kosten van een massage worden tijdens/na de behandeling contant afgerekend. Voor een afspraak die binnen 24 uur voor het afgesproken tijdstip wordt afgezegd, ben ik genoodzaakt ten minste administratiekosten in rekening te brengen.

Materiaal

De massagetafel kan ongeveer 130 kg dragen. Mocht u zwaarder zijn (of daar een vermoeden van hebben), geef dit s.v.p. vooraf aan mij aan. De massagestoel kan tot 200 kg dragen. Ook is het mogelijk om op een gewone keukenstoel een behandeling te geven.

Lichamelijke verzorging

Het is zowel voor mij als voor u als klant wenselijk om aandacht te besteden aan hygiëne. Lichamelijke verzorging vooraf aan de massage is gewenst. Er zijn handdoeken in de praktijk aanwezig.

Gezondheid & medicatiegebruik

Gegevens omtrent gezondheid, ziekte, beperkingen, operaties, en dergelijke dienen voor aanvang van iedere massage benoemd te worden. Dit betreft ook informatie over medicijngebruik, waaronder pijnstillers, evenals drugs, alcohol en dergelijke. Voor aanvang van iedere nieuwe massage is het van belang dat u eventuele wijzigingen aan mij doorgeeft.

Vertrouwelijkheid & respect

Wat er tijdens een massage gebeurt en besproken wordt, wordt vertrouwelijk behandeld. Mocht informatie van dien aard zijn dat het mij in gewetensnood brengt, dan kan ik mij desondanks genoodzaakt zien aktie te ondernemen. Ik bespreek dit met u. Ingevulde formulieren met persoonlijke gegevens worden goed opgeborgen. Emailadressen en andere gegevens worden alleen door mij gebruikt, ter bevordering van de communicatie tussen u en mij. Wij zijn er beiden zelf verantwoordelijk voor onze eigen grenzen aan te geven. We respecteren elkaars grenzen ten alle tijden.

Ongewenst gedrag, zoals agressie en/of seksueel getint gedrag of opmerkingen, betekenen het einde van de massage en het vervallen van mogelijk geplande afspraken voor de toekomst.

Peggy Wilten,

masseur